Ruiters

Lisanne Thomas

Sinds jaar en dag werkt Lisanne met de zadels van Arno Brandt, vanwege de zeer goede pasvorm en het grote comfort voor ruiter en paard. Sla eender welk boek van Lisanne open en je komt een Brandt zadel tegen!

De eerste keer dat Lisanne kennis maakte met een Brandt zadel was tijdens het trainen van Warciano (zie ‘De kracht van dressuur’ 2013) en sindsdien is zij verkocht.

Wij zijn dan ook zeer verheugd om Brandt sinds 2021 onze sponsor te mogen noemen!

www.indigohorse.nl

Ashley Brons

Ashley Brons

Ashley runt in Werkendam haar eigen pension- en trainingsstal. Ze brengt meerdere paarden succesvol uit in de dressuursport zowel in de basissport als in de subtop. Ook is Ashley internationaal succesvol. Iedere week traint Ashley met één of meerdere paarden bij haar trainster Emmelie Scholtens.

www.stalbrons.com

Kim Jacobi

Kim Jacobi

Kim is opgenomen in het team mei grand prix nei grand prix. Met dit plan proberen ze talentvolle Friese ruiters en amazones met hun kwaliteitsvolle paarden naar het hoogste niveau te helpen onder begeleiding van  Grand Prix-ruiter Alex van Silfhout.

Kim brengt haar eigen fokproduct Horses2fly Apres Minuit succesvol uit in de Grand Prix.

www.kimjacobidressuurtraining.nl

Saskia Maertens

Saskia Maertens

Margo Timmermans heeft Brandt Zadels al een groot deel van de wereld laten zien, met grote regelmaat start Margo met haar paard Catch Me internationaal in de Grand Prix. Wedstrijden als in Frankrijk, Duitsland (o.a. Aken), Zwitserland, Oostenrijk ( Glock Horse Performance Center) en zelfs Qatar zijn voor haar paarden niet vreemd. 

Catch Me is het derde internationale Grand Prix paard van Margo. De opvolger van Catch Me vindt Margo in haar paard Ghana. Ghana wordt momenteel uitgebracht in de PSG.

Margo Timmermans

Margo Timmermans

Margo Timmermans heeft Brandt Zadels al een groot deel van de wereld laten zien, met grote regelmaat start Margo met haar paard Catch Me internationaal in de Grand Prix. Wedstrijden als in Frankrijk, Duitsland (o.a. Aken), Zwitserland, Oostenrijk ( Glock Horse Performance Center) en zelfs Qatar zijn voor haar paarden niet vreemd. 

Catch Me is het derde internationale Grand Prix paard van Margo. De opvolger van Catch Me vindt Margo in haar paard Ghana. Ghana wordt momenteel uitgebracht in de PSG.

Marian Dorresteijn

Waldemar kamp

Marian is Grand prix amazone, trainer-coach  en KWPN-jurylid. Marian is mede-eigenaresse van Dressuurstal De Paardenakker te Werkhoven. 

Bij Dressuurstal De Paardenakker worden voornamelijk eigen fok-producten opgeleid voor de hogere dressuursport. Door haar jarenlange ervaring als amazone maar ook  als trainer-coach onderschrijf t ze het belang van een passend zadel om tot optimale prestaties te komen. Het vakmanschap van Arno Brandt staat garant voor een zadel op maat. Comfortabel voor ruiter en paard .
Goede service en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

http://www.depaardenakker.nl/

Tom Heylen

Tom Heylen Ruiter Brandt Zadels

Tom Heylen runt zijn eigen dressuur- en handelsstal in Duffel centraal tussen Antwerpen en Brussel, België.

Waar hij dagelijks met veel plezier de begeleiding van paarden en ruiters tot GP niveau verzorgt.

Gucci H – een eigen fokproduct- die nu succesvol Internationaal GP loopt, wordt opgevolgd door Jar Of Ballmore (Int. Lichte toer) die nu in voorbereiding is naar GP.

Enkele jonge getalenteerde paarden in opvolging…

Internationale wedstrijden en enkele deelname WK jonge paarden staan op zijn palmares.

Momenteel wordt Tom begeleid door Jan Bemelmans & dankzij “teamlid High Potentials” op regelmatige basis bij Sjef Janssen.

www.dressuurstaltomheylen.be

Fb: Dressuurstal Tom Heylen

Niels Bax

Guerlain NK 2017

Niels runt samen met zijn partner Hengstenhouderij de IJzeren man in Weert. Hij richt zich zowel op het trainen van jonge paarden als verder opgeleide paarden. Dit als doel om ze zo hoog mogelijk uit te brengen in de sport en daarnaast een goed opgeleid paard aan te bieden voor de verkoop.

Momenteel rijdt Niels twee paarden op Lichte Tour niveau waarmee hij aan het trainen is om de overstap te maken naar het hogere werk. Verder brengt Niels momenteel een aantal jonge paarden uit in de klasse Z2/ZZ-L en de jonge paardencompetitie, wat op dat moment het beste is voor hun ontwikkeling. 

www.deijzerenman.com

Sanne Voets

Sanne Voets
Sanne is actief in de paralympische tak van dressuur, en niet zonder succes. Ze heeft meerdere nationale titels op zak en is daarnaast Europees, wereld- en Paralympisch kampioen. Ze komt ook uit in de reguliere sport en start haar beide paarden in de Lichte Tour. 
 
“Mijn paardenfysio raadde me aan contact met Arno op te nemen voor een echt goed passend zadel. Een waardevol advies!”

Gardine Maree

Gardine Maree
Als africhter van kwaliteitsvolle jonge paarden zoals de Kwpn hengsten Lancet, Glock’s Ziësto en Glock’s Dream Boy is het voor Gerdine van groot belang dat het zadel wat ze daarvoor gebruik van goede pasvorm is op de rug van het paard. Dit wordt door Arno Brandt vakkundig aangemeten en geleverd. Tevens wordt het rijcomfort voor Gerine door Brandt Zadels goed in acht genomen, en worden haar wensen op de juiste manier in het zadel verwerkt. De jarenlange samenwerking met Arno Brandt is gebaseerd op het nakomen van de afspraken en de prima service! Wanneer er een aanpassing aan een zadel gemaakt moet worden, wordt er alle tijd genomen om de ligging van het zadel tijdens het rijden te observeren, en vakkundig te overleggen op welke wijze het zadel aan het steeds verder ontwikkelende paard aan te passen. Ook de kwaliteit van het leder van de zadels is hoog, waardoor ze vele jaren een vaste waarde zijn in het geweldig leuke werk wat africhting van jonge paarden voor Gerdine is!
Ook wanneer er belangstellenden zijn voor de paarden, en evt. kopers komen om de paarden uit te proberen, krijgt ze keer op keer een compliment over het fijne zadel waarmee ze het paard hebben gereden! 

Mieke Naberink

Mieke Naberink

Mieke start met haar paard Chestpoint (v. Westpoint) internationaal bij de Young Riders en rijdt landelijk momenteel op Inter 1 niveau. Mieke is opgenomen in het beloftenplan van de KNHS en traint nu voor haar laatste kaderscore.

Naast Chestpoint rijdt zij meerdere jonge paarden waaronder Isalita Roos (foto). Isaltita Roos is een jonge merrie uit de hengst Cupido. Mieke is onderbegeleiding van Tonnie Huberts en wordt daarnaast thuis begeleidt door haar moeder Ellen Naberink. 

Brandt Zadels